Microsoft office 2016 gratis downloaden nederlandse versie free download. Download eM Client for Windows

Looking for:

Microsoft office 2016 gratis downloaden nederlandse versie free download

Click here to Download

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Als dit de eerste keer is dat u Office installeert, zijn er mogelijk eerst een aantal installatiestappen. U kunt de onderstaande sectie uitvouwen voor meer informatie. Als u Office echter opnieuw installeert en u hebt al een productsleutel ingewisseld en een account gekoppeld aan Office, ga dan naar de sectie Aanmelden en Office installeren op uw PC of Mac. Sommige Office en Office producten worden geleverd met een productcode.

Als dat bij u het geval is, meldt u zich aan met een bestaand of nieuw Microsoft-account en voert u uw productcode in op office. Zodra u uw productcode inwisselt, wordt Office aan uw account gekoppeld.

Hebt u dit al gedaan? Selecteer het onderstaande tabblad voor de versie die u probeert te installeren. Dit is het account dat u gebruikt voor het installeren van Office, volgens de stappen hieronder. Opmerking: De stappen voor het installeren van de of versies van Office Professional Plus , Office Standard of een zelfstandige app zoals Word of Project kunnen afwijken als u Office hebt verkregen via een van de volgende wegen: Microsoft HUP : Als u Office via uw bedrijf hebt gekocht voor persoonlijk gebruik en over een productcode beschikt, raadpleegt u Office installeren via HUP.

Sommige organisaties hebben verschillende methoden om Office te installeren op meerdere apparaten. Verkooppunten van derden : u hebt Office gekocht bij een derde partij en u ondervindt problemen met de productcode.

Ga naar het Microsoft-accountdashboard en als u nog niet bent aangemeld, selecteert u Aanmelden. Bent u uw accountdetails vergeten? Zie Ik bent vergeten welk account ik met Office gebruik.

Selecteer bovenaan de pagina Services en abonnementen en zoek op die pagina het Office-product dat u wilt installeren en selecteer Installeren.

Als u Office in een andere taal wilt installeren of als u de bits versie wilt installeren, selecteert u Andere opties. Kies de gewenste taal en bitsversie en selecteer vervolgens Installeren. U kunt nu Office gaan installeren. Als u een Gebruikersaccountbeheer-melding met de vraag Wilt u toestaan dat deze app wijzigingen aan uw apparaat aanbrengt?

De installatie is voltooid wanneer u het volgende ziet: ‘U kunt aan de slag! Selecteer Sluiten. Volg de instructies in het venster om uw Office-apps te zoeken. Selecteer bijvoorbeeld afhankelijk van uw versie van Windows de optie Start en blader om naar de app te zoeken die u wilt openen zoals Excel of Word, of typ de naam van de app in het zoekvak.

Als u Office niet kunt installeren, raadpleeg dan Problemen oplossen met de installatie van Office voor meer hulp bij het installeren. Start direct een Office-toepassing door een app te openen, zoals Word of Excel.

Kunt u Office niet vinden na de installatie? In de meeste gevallen wordt Office geactiveerd wanneer u een toepassing start en nadat u akkoord bent gegaan met de licentievoorwaarden door Accepteren te selecteren.

Office kan automatisch worden geactiveerd. Mogelijk ziet u, afhankelijk van uw product, echter de Wizard Activering van Microsoft Office. Volg in dat geval de aanwijzingen om Office te activeren. Zie Office activeren als u hulp nodig hebt bij het activeren.

Voer een upgrade uit naar Microsoft om vanaf elk apparaat te werken en blijf ondersteuning ontvangen. Als u blijft hangen bij de voortgangsbalk Controleren Selecteer op het eerste installatiescherm de optie Doorgaan om het installatieproces te starten. Lees de gebruiksrechtovereenkomst van de software en klik vervolgens op Doorgaan.

Selecteer Akkoord om de voorwaarden van de gebruiksrechtovereenkomst van de software te accepteren. Controleer de vereisten voor de schijfruimte of wijzig de installatielocatie en klik vervolgens op Installeren. Opmerking: Als u alleen bepaalde Office-apps en niet de volledige suite wilt installeren, klikt u op de knop Aanpassen en schakelt u de programma’s uit die u niet wilt.

Voer uw Mac-wachtwoord voor aanmelden in als u hierom wordt gevraagd en klik vervolgens op Software installeren. Dit is het wachtwoord dat u gebruikt om u bij uw Mac aan te melden. Klik op Sluiten wanneer de installatie is voltooid. Zie Wat u kunt proberen als u Office voor Mac niet kunt installeren of activeren als het installeren van Office niet lukt. Het venster Nieuw wordt automatisch geopend als u Word start. Klik op Aan de slag om de activering te starten.

Zie Office voor Mac activeren als u hulp nodig hebt met het activeren van Office. Zie Wat u kunt proberen als u Office voor Mac niet kunt installeren of activeren als u Office niet kunt activeren. Kan ik Office voor Mac en Office voor Mac op dezelfde computer installeren?

Ja, u kunt Office voor Mac en Office voor Mac tegelijkertijd installeren en gebruiken. We raden u echter aan Office voor Mac te verwijderen voordat u de nieuwe versie installeert om verwarring te voorkomen. Als u Office voor Mac wilt verwijderen, volgt u de stappen in Office voor Mac verwijderen.

Hoe maak ik de pictogrammen voor Office-apps vast aan het dock? Ja, zie Office installeren en instellen op een iPhone of iPad. U kunt ook e-mail instellen op een iOS-apparaat iPhone of iPad.

Afhankelijk van welke browser u gebruikt, klikt u op Uitvoeren in Microsoft Edge of Internet Explorer , Installeren in Chrome of Bestand opslaan in Firefox in de installatie te starten.

In de meeste gevallen wordt Office geactiveerd wanneer u een toepassing start en nadat u akkoord bent gegaan met de licentievoorwaarden voor Microsoft Office door op Accepteren te klikken. Tip: Als u de installatie hebt voltooid en u de Office-toepassingen niet kunt vinden op de computer, raadpleegt u Waar vind ik de Office-toepassingen.

Office wordt mogelijk automatisch geactiveerd wanneer u een app, zoals Word, voor het eerst opent. Als dat niet het geval is en de Wizard Activering van Microsoft Office wordt weergegeven, volgt u de aanwijzingen om Office te activeren. Zie Office activeren met de Wizard Activering als u hulp nodig heeft bij het activeren. Office voor de eerste keer installeren Sommige Office en Office producten worden geleverd met een productcode. Een abonnement om optimaal van je tijd te gebruik te maken.

Meer hulp nodig? Uw Office-vaardigheden uitbreiden. Als eerste nieuwe functies krijgen. Was deze informatie nuttig? Ja Nee. Heel goed! Hebt u nog meer feedback? Hoe meer u ons vertelt, hoe beter we u kunnen helpen. Hoe kunnen we het nog beter doen?

Verzenden Nee, bedankt.

 
 

 

[Microsoft office 2016 gratis downloaden nederlandse versie free download

 

De wetten inzake het gebruik van software verschilt per land. We moedigen het gebruik van dit programma niet aan of keuren het niet goed als het in strijd is met deze wetten. Bij Softonic scannen we alle bestanden die op ons platform worden gehost om mogelijke schade voor uw apparaat te beoordelen en te voorkomen. Met dit uitgebreide proces kunnen we een status voor elk downloadbaar bestand instellen en wel als volgt:. We hebben het bestand en de URL’s van dit softwareprogramma met meer dan 50 van ‘s werelds toonaangevende antivirusdiensten gescand; er is geen mogelijke dreiging gedetecteerd.

Gebaseerd op ons scansysteem hebben we vastgesteld dat deze markeringen mogelijk valse positieve resultaten zijn. Het betekent dat een goedaardig programma ten onrechte als kwaadaardig gemarkeerd is vanwege een te ruime handtekening-detectie of algoritme dat in een antivirusprogramma wordt gebruikt.

Het is zeer waarschijnlijk dat dit softwareprogramma schadelijk is of ongewenste bundleware bevat. Gebaseerd op ons scansysteem hebben we vastgesteld dat deze markeringen waarschijnlijk echt positief zijn.

Download Microsoft Word voor PC. Wat gebeurt er wanneer ik op Download klik? Je wordt doorgestuurd naar een externe website om de download te voltooien. Ondervind je problemen tijdens het downloaden? Meld deze dan hier. Downloads afgelopen maand Microsoft Meer programma’s Microsoft Project Professional